Potreban programer-i za pravljenje web i PC programa

CLOSED
Bids
10
Avg Bid (EUR)
18 / hr
Project Budget (EUR)
€12 - €18 / hr

Project Description:
Pozdrav,
Pišem na srpskom jeziku zato što mi trebaju ljudi iz naše zemlje (prednost Beograd, ali za dobrog radnika nema ograničenja).

Imamo projekat vezan za pravljenje softvera koji bi uglavnom bio online, ali sa desktop aplikacijom za krajnjeg korisnika takodje. Generalno, software bi trebao da pregleda zadate sajtove po zadatim parametrima, sakupljene informacije indexira u bazu i nakon toga po raznim filterima prikazuje potrebne informacije krajnjim korisnicima (live, history, charts, statistic, etc). Kod se piše od nule, a program je namenjen jednoj industriji na globalnom nivou. Projekat može biti veliki, možemo pričati i o kancelarijama..(mada ih ja nešto i ne volim, mi smo Freelanceri zar ne? :-) ). Za dizajn ne morate da brinete, jer ćemo tražiti posebnog čoveka za to, kada projekat krene.

Kako ja gledam na ovo..Treba mi programer koji zna svoj posao, a nema ga..ja mu pružam da stvori nešto od nule, zaradi, i ako sve bude OK, on sutra može postati glavni deo naše ekipe za taj program. A pošto je taj program zasad najveći u našim planovima (da, da..ima ih još) taj programer bi mogao da postane šef našeg razvojnog tima. To znači kancelariju, zdravstveno, itd. Ali, otom potom..Vratimo se na početak. Da li vi ovo možete? Da li se vidite u ovome? Vidite li neke potencijalne probleme za našu saradnju/program? Koje su vam cene? I sl.

Iz gore opisanog možete zaključiti da nisam iz programerske struke, tako da sve "zahteve" trebate uzeti sa rezervom. Tako ja vidim to, a da li je to ispravno, to ćete vi znati.

Slobodno me kontaktirajte u vezi ovoga na PM.

Svako dobro,
M.

Hours of work: 40 Project Duration: 進行中 Skills required:
Engineering, Javascript, MySQL, PHP, Software Architecture
About the employer:
Verified
Public Clarification Board
Bids are hidden by the project creator. Log in as the employer to view bids or to bid on this project.
You will not be able to bid on this project if you are not qualified in one of the job categories. To see your qualifications click here.


€25 / hr
Hours: 40 hr/ week
€18 / hr
Hours: 40 hr/ week
€15 / hr
Hours: 40 hr/ week
€15 / hr
Hours: 40 hr/ week
Hire Ivan83
€27 / hr
Hours: 40 hr/ week
€18 / hr
Hours: 40 hr/ week
Hire dolcemano
€12 / hr
Hours: 20 hr/ week
€17 / hr
Hours: 40 hr/ week
€16 / hr
Hours: 40 hr/ week
€13 / hr
Hours: 40 hr/ week