Cautam parteneri: Private sale consultants !

CLOSED
Bids
0
Avg Bid (EUR)
N/A
Project Budget (EUR)
€250 - €750

Project Description:
Căutăm parteneri pentru promovarea unui program de marketing adresat proprietarilor care doresc să găsească un cumpărător sau chiriaș fără contribuția unui agent imobiliar.
Partenerii noștri activează în mod independent oferind servicii de Private Sale Consultant și beneficiază de comisioane de până la 60 % din valoarea pachetului de promovare ales de client.
Această oportunitate este disponibilă pentru un număr limitat de potențiali parteneri care se pot califica pentru exclusivitate teritorială.
Deși nu se solicită nici un fel angajament financiar desfășurarea activității presupune utilizarea unor mijloace tehnice proprii (calculator personal sau laptop, conexiune internet, aparat de fotografiat cu obiectiv superangular)
Ne rezervăm dreptul de a ne selecta partenerii pe baza propriilor criterii de profesionalism si moralitate inclusiv prin (dar fără a ne limita la) solicitarea unor documente cum sunt recomandările, actele de studii sau certificatul de cazier judiciar.

OferteProprietari.Ro este un program de marketing adresat proprietarilor care doresc să promoveze o oferta de vânzare sau închiriere fără contribuția unui intermediar economisind astfel comisioane de mii de euro.
OferteProprietari.Ro este primul portal care pune la dispoziţia pieţei imobiliare servicii la standarde web2.0:
→ O platforma online prin care cererea și oferta se întâlnesc în timp real;
→ Un mediu de comunicare prin care toți utilizatorii pot negocia direct;
→ Un sistem complet pentru promovarea ofertelor imobiliare în regim FSBO;

Detalii:http://oferteproprietari.ro/forum/psc

Skills required:
Marketing, Sales, Telemarketing
Hire ionmarcu
Project posted by:
ionmarcu Romania
Verified
Public Clarification Board
Bids are hidden by the project creator. Log in as the employer to view bids or to bid on this project.
You will not be able to bid on this project if you are not qualified in one of the job categories. To see your qualifications click here.