App neopets maken jobs

Filter

My recent searches
Filter by:
Budget
to
to
to
Skills
Languages
  Job State
  886 app neopets maken jobs found, pricing in USD

  iPhone/iPad App Alleen iPhone Het moet voor mij ontworpen en gebouwd worden Hi, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een Emoji app kan maken. Ik ben zelf de emojis aan het maken, en zoek iemand die een eenvoudige app ervoor kan maken.

  $239 (Avg Bid)
  $239 Avg Bid
  3 bids

  Android App Het moet voor mij ontworpen en gebouwd worden Hi, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een Emoji app kan maken. Ik ben zelf de emojis aan het maken, en zoek iemand die een eenvoudige app ervoor kan maken.

  $210 (Avg Bid)
  $210 Avg Bid
  3 bids

  Om het verwarmingsvermogen te bepalen van een garage zoek ik iemand die een warmteverliesberekening kan maken op korte termijn. Ik heb het warmteverlies nodig per ruimte.

  $306 - $919
  $306 - $919
  0 bids

  Ik moet voor mijn GIP een app maken met Android Studio. Ik zit vast en vraag dus niet om de hele app te maken, maar juist om me verder te helpen. De app is soort webshop waar mensen eten en drinken kunnen bestellen voor een restaurant.

  $238 (Avg Bid)
  $238 Avg Bid
  10 bids

  Wij van Quick inc. Zijn op dit moment bezig met een online school tool. Voorzowel het basis als voortgezet onderwijs. We zoeken hiervoor iemand die een wordpress plugin kan maken waar alles in zit wat we nodig hebben en het er mooi uitziet. Als een dashboard. volledige lijst van de functionaliteiten krijgt u als u bent aangenomen. De funcites lijken

  $658 (Avg Bid)
  $658 Avg Bid
  8 bids

  Voor het vak informatica moeten we een app maken die functioneel is. We hebben tijd tekort dus proberen we het op deze manier op te lossen. Ons idee is een app over de pizzeria "Santa Maria" - waar we ook al eerder een website voor hebben gemaakt. Dus eigelijk deze website omzetten in een (simpele) app. [url removed, login to view]

  $27 (Avg Bid)
  $27 Avg Bid
  4 bids

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows .i need someone to create a bot that attmepts to login to neopets with lots of accounts with the format username:password and let me know if it was successful or not. That way i know if i have the correct login info or not. I need this to be usable with

  $10 (Avg Bid)
  $10 Avg Bid
  1 bids

  Ontwerp een logo Maken van een logo voor een interieurbedrijf. En wellicht een begin aan een website. Must live in Amsterdam!

  $88 (Avg Bid)
  $88 Avg Bid
  21 bids

  Ontwerp een logo Maken van een logo voor een interieurbedrijf. En wellicht een begin aan een website.

  $70 (Avg Bid)
  $70 Avg Bid
  26 bids

  Hi, I would lik...websites for dutch people. But I don't show up in the search engine of Google. Can you help me with this. How much can you do for €50,- I want to rank with: "Website laten maken" My website is made in Wordpress. With a page-builder (Elementor). The adres of my website is: [url removed, login to view] Kind regards, Quincy

  $64 (Avg Bid)
  $64 Avg Bid
  71 bids

  Voor een boek gesitueerd in de tweede wereldoorlog zoek ik iemand die de cover kan maken. Het wordt een compilatie van de belangrijkste thema's in het boek. Verder nog een aantal illustraties voor in het boek.

  $472 (Avg Bid)
  $472 Avg Bid
  24 bids

  Beste - ik heb een paar websites om te laten bouwen. Ze zouden beiden met een...prijs opmaken? De technologie om te gebruiken is Wodpress, template door u voor te stellen (en wij zullen kiezen), enige grafische aanleg is eveneens vereist om het mooi te maken. Mijn adres is info"aerts.eu. Kan u mij enkele Wodpress refernties bezorgen? Met dank Xavier

  $700 (Avg Bid)
  $700 Avg Bid
  1 bids

  Ik wil voor jou youtube kannaal graag een logo maken. Misschien ook een intro

  $23 (Avg Bid)
  $23 Avg Bid
  3 bids

  Hey Johan, hoe is het? Gelukkig nieuwjaar! Hoop dat je een beetje een goede vakantieperiode achter de rug hebt gehad, terug naar NL gegaan of erg...zoals bij alle eerdere projecten 10 euro zijn en voor langere artikelen 1 euro per 100 woorden, is dat weer akkoord? Ik maak em hier aan en zal milestones per twee artikelen maken. Hoor graag van je! Yaniv

  $12 (Avg Bid)
  $12 Avg Bid
  1 bids

  Theme: Job/work/moving/immigration ...to go to another country to get job and a new life. - Make articles that are based on reviews other countries - maken Norway stand out. (because Norway do). - Summarize 5 countries where you might get a job (including Norway) - Maken an article discussing Norway vs USA and Canada as the country to get a job.

  $48 (Avg Bid)
  $48 Avg Bid
  95 bids

  Voor mijn website [url removed, login to view] ben ik op zoek naar een logo designer, die zowel ons nieuwe logo kan maken en Facebook banner etc.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Avg Bid
  31 bids

  Ik heb een nieuwe website nodig Ontwerp en bouw deze Anders of onzeker Ik wil een game website maken.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Avg Bid
  8 bids

  Er is momenteel iemand bezig om voor mij een app te maken. Maar hij laat nu niks meer van zich horen en komt zijn afspraken niet na. Ik heb al een xcode bestand die beetje aangepast moet worden en fouten moeten hersteld worden.

  $591 (Avg Bid)
  $591 Avg Bid
  23 bids

  "Binnenafwerking in MDF bij een raam. Dagkanten of dagkanten + chambrant. Op maat maken van dagkanten en chambranten. Plaatsen van dagkanten en chambranten. Eigen gereedschap is handig, maar niet noodzakelijk, op voorhand te bespreken. Een permanente samenwerking is mogelijk."

  $48 / hr (Avg Bid)
  Local
  $48 / hr Avg Bid
  3 bids

  Ik wil een eigen simpele CMS maken in PHP

  $429 (Avg Bid)
  $429 Avg Bid
  1 bids