Job designer graphic bucuresti jobs

Filter

My recent searches
Filter by:
Budget
to
to
to
Skills
Languages
  Job State
  309 job designer graphic bucuresti jobs found, pricing in USD

  Articol de 1000 de cuvinte pe tema "servicii de contabilitate in bucuresti", dupa cum am discutat. Informatii din Site-ul [url removed, login to view]

  $10 (Avg Bid)
  $10 Avg Bid
  1 bids

  Bună, AndreiEmilian, Ți-am remarcat profilul şi as vrea sa stiu care este disponibilitatea ta in acest moment? Ai fi interesat de un job full time de designer pentru o companie de IT in Bucuresti? Putem discuta detaliile într-o conversație privată. Astept raspunsul tau. Multumesc!

  $1193 (Avg Bid)
  $1193 Avg Bid
  1 bids

  Bună, danielbarbu. Ți-am remarcat profilul şi as vrea sa stiu care este disponibilitatea ta in acest moment si daca esti interesat de un job full time de designer pentru o companie de IT in Bucuresti? Putem discuta detaliile într-o conversație privată. Astept raspunsul tau. Multumesc!

  $1194 (Avg Bid)
  $1194 Avg Bid
  1 bids

  salut, avem de instalat de la cs-cart varianta multivendor si de facut primele setari, eventulal pe viitor intretinerea site-ului. Suntem din Bucuresti, cum putem comunica mai usor?

  $118 (Avg Bid)
  $118 Avg Bid
  1 bids

  Salut, sunt din Bucuresti si vreau sa vb despre proiectul meu. cum putem lua legatura?

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Avg Bid
  1 bids

  Salut...vreau sa fac o lista cu toate saloanele de spa&masaj din Bucuresti. Capul de tabel / lista il dau eu.

  $51 (Avg Bid)
  $51 Avg Bid
  33 bids

  Am nevoie de un site nou, pentru un Centru de Limbi Straine. Site-ul sa fie in romana si engleza, in HTML 5 sau orice alt cod care permite indexarea lui in motorul de ...Google Maps, Facebook, Instagram, un program activ online, vizualizare pe orice device (tableta, telefon, laptop, desktop). Cautam numai freelanceri romani, de preferat din Bucuresti.

  $212 (Avg Bid)
  $212 Avg Bid
  20 bids

  Suntem un birou de avocatura si dorim setarea unui server vps in cloud pe care sa ducem o aplicatie in care sa se lucreze remote si independent de pe oricare dintre calculatoare. Multumim!

  $269 (Avg Bid)
  $269 Avg Bid
  3 bids

  Setare server vps in cloud pentru 4 calculatoare. birou avocat din Bucuresti.

  $34 - $287
  $34 - $287
  0 bids

  Cuvinte cheie: Primul articol: gene fir cu fir 2d / make up artist Al doilea articol: escape room in bucuresti / the escape bucuresti

  $19 (Avg Bid)
  $19 Avg Bid
  1 bids

  Cuvinte cheie: Primul articol: gene fir cu fir 3d / make up artist profesional Al doilea articol: escape bucuresti / escape room bucuresti

  $19 (Avg Bid)
  $19 Avg Bid
  1 bids

  Caut un webmaster/webdesigner ("omul bun la toate") din Bucuresti pentru dezvoltarea unei platforme on-line cu script de la zero. Bugetul lunar,pentru intregul proiect, este minim iar salariul este estimat la 4-500 Euro, pana in momentul in care platforma va fi monetizata. (6-12 luni)

  $6585 (Avg Bid)
  $6585 Avg Bid
  9 bids

  Buna ziua, Am nevoie de ajutor pentru a realiza partea practica a unui proiect despre sisteme de plata electronice"". Acesta consta in realizarea unui dispozitiv aseman...Pentru proiectul din link , este nevoie de cineva care cunoaste arduino si putina electronica. Pentru a discuta detalii si idei pe fb, watsapp sau ne putem intalni in Bucuresti

  $216 (Avg Bid)
  $216 Avg Bid
  7 bids

  Salut Constantin! Stefan Gergely ma numesc. Eu lucrez la o firma de dezvolare din Bucuresti. Noi cautam un designer care sa lucreze cu noi full-time. Ai fi interesat de o astfel de pozitie? Am dat acest bid doar ca sa pot incepe o discutie cu tine.

  $9 (Avg Bid)
  $9 Avg Bid
  1 bids

  Găsește-mi niște lead-uri Firma de contabilitate/salarizare/consultanta/audit, cu sediul in Bucuresti, Romania, dorim extinderea portofoliului de clienti. In acest sens, suntem in căutarea unei persoane dornice sa ne ajute sa ne îndeplinim acest obiectiv.

  $620 (Avg Bid)
  $620 Avg Bid
  3 bids

  I need somebody to develop excel templates for business plans according to giudelines we are willing to provide. We need somebody close to our location - Buchare...in excel care sa creeze template-uri pentru planuri de afaceri pe baza unor guidelines pe care noi le vom furniza. Sunt necesare intalniri periodice la sediul nostru din Bucuresti, Romania.

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Avg Bid
  10 bids

  Caut un colaborator pentru traducere articole din engleza in romana. Am nevoie de minim 100 articole traduse pe luna. Articolele au intre 400-700 cuvinte si sunt di...Astept mesaje doar de la cei care sunt dispusi sa traduca un articol de test. Banii ii primiti la ce interval de timp doriti prin transfer bancar sau personal daca sunteti din Bucuresti.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Avg Bid
  22 bids

  am nevoie de designe-ul unui brand de carne si preparate din carne. acest lucru consta in logo firma; etichete dive...sa imbine traditonal cu modern. ca idee vindem si mici dar si smoked ribs, t-bone steak si alte specialitati. clientii carora ne adresam sunt restaurante din bucuresti si zona nord bucuresti. etichetele pot fi stilizate sau cu poze.

  $240 (Avg Bid)
  Featured Guaranteed
  $240 Avg Bid
  25 entries

  Firma din Bucuresti, avem nevoie de realizarea unui model 3D pentru un utilaj industrial (utilajul nu exista, este in faza de proiect).

  $203 (Avg Bid)
  $203 Avg Bid
  11 bids

  SEO work with Squirrly based on the Audit we have received. Currently we have 28 (see details here https://my.s...posting local articles , forums, blogs, etc. We need someone with experience in SEO. We have 5-6 keywords ("traducator", "evaluator", "expert bun", "expert contabil", "notar bucuresti" ) that we need to be on Ist page within ...

  $93 (Avg Bid)
  $93 Avg Bid
  69 bids