Scris limba romana jobs

Filter

My recent searches
Filter by:
Budget
to
to
to
Skills
Languages
  Job State
  1,448 scris limba romana jobs found, pricing in USD

  Realizează o traducere de carte (spirituala) 70-80 pag

  $97 (Avg Bid)
  $97 Avg Bid
  18 bids

  Am nevoie de CV tradus de un profesionist (traducator autorizat) in aceasta noapte

  $31 (Avg Bid)
  $31 Avg Bid
  20 bids
  Antena24.ro 4 days left

  Buna cautam persoane pentru redactare de articole pe [url removed, login to view] Ne intereseaza rescriere de articole .Esential traducere de articole din engleza in romana si rescrise sa fie unice. Pentru detalii contact@[url removed, login to view]

  $22 (Avg Bid)
  $22 Avg Bid
  9 bids

  Salut ! Voiam sa te contactez si vad ca asta este singura forma. Am un magazin dezvoltat in Opencart si modalitatea de plata cu Euplat...singura forma. Am un magazin dezvoltat in Opencart si modalitatea de plata cu [url removed, login to view] Am nevoie ca checkout-ul (detalii card / plata) sa fie in engleza by default si nu in romana ca acum. Ma poti ajuta cu asta ?

  $10 (Avg Bid)
  $10 Avg Bid
  1 bids

  ...de prezentare (care va fi publicat pe Youtube/ online). Imi trebuie o femeie, 25-45 ani, aspect fizic placut, voce placuta care inspira incredere, pronunta corecta in lb. romana (fara accente regionale). Se citeste un script: este necesar sa fiti in stare sa interpretati un pic (adica sa cititi cu intonatie) dar nu am nevoie de cineva cu experienta

  $32 (Avg Bid)
  $32 Avg Bid
  2 bids

  Doresc realizarea unei aplicatii pentru ambele platforme pentru un website de anunturi gratuite care este deja on...anunturi + cautare si filtre - sistem de oferta de pret - mesagerie interna - rating pentru ambii useri daca un produs s-a vandut prin intermediul unei oferte de pret. Limba germana. Accept si raspund doar la oferte din Romania.

  $675 (Avg Bid)
  $675 Avg Bid
  32 bids

  Realizează o traducere Abilitatea mea realizata in decursul a mai multor ani m-a ajutat să ma specializez pe traduceri din franceză în romana,respectiv romana-franceza.

  $447 (Avg Bid)
  $447 Avg Bid
  2 bids

  I need some articles in Romanian about Security and Networking, topics will be provided on chat. Please write in bid description your offer for 500 words. Am nevoie de articole in domeniul IT (securitate si reteilistica), topicurile le veti primi pe chat. Va rog scrieti in descrierea bid-ului oferta dvs. pt. 500 de cuvinte.

  $42 (Avg Bid)
  $42 Avg Bid
  19 bids

  Am nevoie de un nou site web Proiectează-l și construiește-l Magazin online Am nevoie de un magazin online, realizat cu Shopofy, in limba italiana, urmarind si copiind un site existent. Mai exact, dropshiping. Produsele vandute vor fi tablouri, cam 50 de bucati

  $205 (Avg Bid)
  $205 Avg Bid
  24 bids

  Am nevoie de un content writer care sa imi scrie 30-40 aricole lunar! Articolele vor avea in medie de la 350 la 600 cuvinte !

  $34 (Avg Bid)
  $34 Avg Bid
  37 bids

  ...ИТ, 2 год Trebuie de scris codul C++ si o scurta descriere a functionalitatii lui pentru 7 lucrari de laborator. Formatarea lucrarii de laborator si cautarea materialelor teoretice nu sunt necesare. Este nevoie doar de cod si de descrie scurta a functionarii programei elaborate. Sacrina poate fi efectuata in limba romana sau rusa. Buget - $70;

  $137 (Avg Bid)
  $137 Avg Bid
  6 bids

  Am un document word de circa 290 pagini si as vrea sa il transfer in Latex pentru publicare. Trebuie pastrate diacriticile si tabelele (nimic prea complex la tabele)...ajungem cu versiunea de latex la nivel de gata de tipar. Candidatul ideal ar trebui sa aiba experienta suficienta in materie de publicare, latex si cunostinte solide de limba romana.

  $129 (Avg Bid)
  $129 Avg Bid
  11 bids

  Buna Iulia, am un material de tradus din engleza in Ro, nu e graba mare, ce zici de plata la cuvinte, 4 Euro/ 800 cuv? Asa am lucrat pana acum.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Avg Bid
  38 bids

  Buna Iulia, am un material de tradus din engleza in Ro, nu e graba mare, ce zici de plata la cuvinte, 4 Euro/ 800 cuv? Asa am lucrat pana acum.

  $12 (Avg Bid)
  $12 Avg Bid
  1 bids

  Buna ziua, ma intereseaza o oferta de pret pentru: - implementare tecdoc intr-un site deja creat in opencart versiunea 2.1.0.2 (limba romana) - un script/modul care preia/actualizeaza stocuri de la furnizori (5-6 furnizori aprox.) cu posibilitate de a seta adaos comercial. Astept raspuns, Multumesc!

  $250 (Avg Bid)
  $250 Avg Bid
  1 bids
  scriere articole Ended
  VERIFIED

  Scrierea corecta in limba romana - Exprimarea fluenta a ideilor - Capacitatea de sinteza a informatiilor din surse multiple- Cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel mediu Experienta in publicarea de articole online / administrarea unui blog - Experienta in utilizarea retelelor social media - Experienta in editarea/prelucrarea (la nivel de baza)

  $399 (Avg Bid)
  $399 Avg Bid
  13 bids

  ...nu pare in aceeasi linie cu icoanele de social media – trebuie reglat in asa fel incat sa apara pe aceeasi linie si sa nu se creeze acea linie suplimentara 14. La site in limba engleza ([url removed, login to view]) a disparut favicon dintr-un motiv sau altul si nu imi dau seama ce e de facut sa reapara ...

  $265 (Avg Bid)
  $265 Avg Bid
  38 bids

  Ciao Catalina, As-i avea nevoie de editatarea unei articol pe limba Romana ce urmeaza sa apara pe siteul meu. Am textul care trebuie corectat si organizat intr-un text usor de inteles. Cu stima, Aliz Csepei

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Avg Bid
  1 bids

  ...my domains so that you can work on the projects live on the website. g) 7 page website. Very basic and easy project. Phase 2 - [url removed, login to view] website Once the pasta romana website has been complete at 100%. Then we will make a copy of all the website files , and transfer it over to the [url removed, login to view] website URL. I will modify the website

  $228 (Avg Bid)
  $228 Avg Bid
  56 bids

  Caut operatori pentru serviciul suport clienti pe chat si email de acasa. Sunt necesare cunostinte de limba romana si rusa. Programul ti-l faci cum vrei, cu conditia ca in 24 de ore sa ai 8 ore lucrate. Remuneratia este de 400 de euro lunar.

  $559 (Avg Bid)
  $559 Avg Bid
  14 bids