Worddocument naar excel jobs

Filter

My recent searches
Filter by:
Budget
to
to
to
Skills
Languages
  Job State
  1,721 worddocument naar excel jobs found, pricing in USD

  Wij zijn op zoek naar een blogger voor een leuk en spontaan bedrijf. Ben jij iemand die het leuk vind om een uitdaging aan te gaan en ben je woon achtig in de omgeving Rotterdam ? [Removed by admin]

  $302 (Avg Bid)
  $302 Avg Bid
  4 bids
  General Labour 1 day left

  Ik zoek iemand die een grote koelkast kan afvoeren van Antwerpen naar een afvalpunt in Antwerpen.

  $9 - $35
  Local
  $9 - $35
  0 bids

  Hallo Paul, Ik zag jouw profiel op Freelance. Ik zit op dit moment met een vertaalopdracht van een Nederlandstalige technische website naar Deens. Ligt dit binnen jouw competenties? We kunnen het er over chat verder over hebben.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Avg Bid
  1 bids

  Vertalen van engels naar amerikaans

  $155 (Avg Bid)
  $155 Avg Bid
  2 bids

  Logo ontwerp voor een online software webshop Wij zijn een webshop gespecialiseerd in software verkoop Wij zijn op zoek naar een logo designer die voor ons bedrijf professional logo kan ontwerpen. Oplevering in PSD, AI, ect.. Naam: Licentiegigant Slogan: Beste deal in online software licensering.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Avg Bid
  22 bids

  Ontwerp een logo Het huidige logo ziet er zo uit: [url removed, login to view] Dit zou ik willen veranderen naar iets moderner, MP staat voor Miss Présence en dit staat voor een Miss verkiezing. (Beauty Pageant)

  $91 (Avg Bid)
  $91 Avg Bid
  11 bids

  Wij zijn op zoek naar een freelancer voor een project in Facebook Advertising en Community Building (internationaal). Adagio is gevestigd in Gent en een global digital services consultancy bedrijf gespecialiseerd in Multi-Channel Marketing en Marketing Automation voor de hi-tech industry en life sciences. We zijn op zoek naar een Social Media Manager

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Avg Bid
  19 bids

  We willen een PDF om laten zetten naar een bewerkbaar Indesign bestand.

  $307 (Avg Bid)
  $307 Avg Bid
  16 bids

  Partner Care is een consultancy bureau voor Microsoft partners. Wij beantwoorden alle Microsoft vragen. Van A tot Z. Voor onze communicatie zijn wij opzoek naar een schrijfster. Het betreft de website, presentatie en een aantal (voor ons standaard) e-mails met instructies.

  $46 / hr (Avg Bid)
  $46 / hr Avg Bid
  1 bids

  Ik ben op zoek naar .nl websites om links te plaatsen naar mijn vergelijkingspagina over cursussen. Kun je hierin voorzien? Ik lees het graag! Door gebrek aan tijd is de pagina weggezakt en deze wil ik nieuw leven inblazen.

  $331 (Avg Bid)
  $331 Avg Bid
  9 bids

  op zoek naar een telemarketeer die vanuit huis software , saas applicaties aanbiedt aan zzp'ers , en kleine ondernemingen. goede verdiensten per verkocht product.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Avg Bid
  1 bids

  Ik heb wat grafisch ontwerp nodig Ik ben opzoek naar een logo en stationery design. (Briefpapier, visitekaartjes e.d.)

  $76 (Avg Bid)
  $76 Avg Bid
  11 bids

  Hallo ATLAS Computing, ik ben op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Nederlandse programmeur voor een langdurig PHP project voor 4 tot 8 uurtjes per week. Het betreft geen nieuwbouw maar onderhoud, dus ik zoek iemand die daar ervaring mee heeft. Heb jij daar misschien interesse in? Voor meer informatie zie het project. Ik hoor het graag! Groet, Vincent

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Avg Bid
  1 bids

  Hallo Polman P., ik ben op zoek naar een Nederlandse PHP programmeur in het buitenland voor een PHP project voor 4 tot 8 uur per week voor een langere onbepaalde periode. Indien je interesse hebt, dan hoor ik het graag. Dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Vincent bij t Vuur

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Avg Bid
  1 bids

  Vertaling van webpagina's (max. 10 pagina's), Nederlands naar Engels (UK), betreffende edelstenen en juwelen certificering, zoals: 'over' en 'hoe het werkt'.

  $128 (Avg Bid)
  $128 Avg Bid
  5 bids

  Ontwerp een logo Voor een jong en stijlvol damesschoenenmerk opzoek naar een logo, waarbij de naam centraal staat.

  $73 (Avg Bid)
  $73 Avg Bid
  40 bids

  [url removed, login to view] Vertaal een tevredenhietsonderzoek van het nederlands naar het Frans. Een klant van mij wil een tevredenhietsonderzoek opstarten en wenst dit te laten vertalen van het Nederlands naar het Frans. Ik zoek dan ook een native Frans sprekend iemand, die ook goed in het Nederlands is. Gelieve uw vertaalknsten natuurlijk even

  $28 (Avg Bid)
  $28 Avg Bid
  15 bids

  Ik heb een nieuwe website nodig Ontwerp en bouw deze Webwinkel Wij zijn op zoek naar iemand om onze webshop te bouwen. Wij hebben reeds een webshop via ezsy webshop maar zouden deze willen optimaliseren en professioneler maken. Graag hier voor een offerte.

  $2122 (Avg Bid)
  $2122 Avg Bid
  4 bids

  Hoi Camilla, Ik zie dat je uit Enschede komt, dat is grappig, heb er zelf nog 5 jaar gewoond (Deppenbroek). Ik ben opzoek naar iemand die voor mij wat video handleidingen kan maken. Zou jij mij willen helpen? Neem even contact met mij op dan kunnen wij het bespreken. Als het klikt heb ik meerdere opdrachten beschikbaar.

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Avg Bid
  1 bids

  Naar aanleiding van een Event op 19-10-2017 zullen er diverse ruwe Audio- en Video-bestanden ontstaan (naar schatting 14 uur materiaal). Hiervoor zijn wij op zoek naar een editor, die de verschillende DJ-sets los kan knippen en deze kan voorzien van de nodige branding en after effects. Tot slot moeten de losse bestanden geupload worden naar youtube

  $291 (Avg Bid)
  $291 Avg Bid
  1 bids