Closed

fix problem when deploying to heroku

This project was awarded to qitsol for $38 USD / hour.

Get free quotes for a project like this
Employer working
Awarded to:
Skills Required
Project Budget
$25 - $50 USD / hour
Total Bids
6
Project Description

I have a rails application that run fine on my local environment, which is windows 7 x64

But when deploying to heroku I get the following error when accessing the admin pages

2013-05-30T10:04:19+00:00 app[web.1]: Started GET "/admin/login" for [url removed, login to view] at 2013-05-30 10:04:19 +0000
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]:
2013-05-30T10:04:[url removed, login to view]+00:00 heroku[router]: at=info method=GET path=/admin/login host=[url removed, login to view] fwd="[url removed, login to view]" dyno=web.1 connect=1ms service=30ms status=500 bytes=643
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]: ActionView::Template::Error (couldn't find file 'jquery-ui'
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]: (in /app/vendor/bundle/ruby/1.9.1/gems/activeadmin-0.6.0/app/assets/javascripts/active_admin/[url removed, login to view])):
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]: 9:
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]: 10:
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]: 11:
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]: 12:
2013-05-30T10:04:20+00:00 app[web.1]: 13:
2013-05-30T10:04:21+00:00 app[web.1]: 14:
2013-05-30T10:04:21+00:00 app[web.1]: 15:

Task is simply to fix this problem

Looking to make some money?

  • Set your budget and the timeframe
  • Outline your proposal
  • Get paid for your work

Hire Freelancers who also bid on this project

    • Forbes
    • The New York Times
    • Time
    • Wall Street Journal
    • Times Online