Anthropology Assignment- -

Closed

I need it in 6 hours. 1 page. I have few files also which I would send through email. Only seriouse bidders, no plagiarism.

Paper Subject Anthropology

Paper Topic assignment

Style APA

Language Style English (U.S.)

Type of Work Assignment

Urgency 5 hours

Number of Pages 1

Price $12

Number of Sources 1

Instructions

1) A technique to show how you arrived at your conclusions in post-modern writing is best exemplified through: For 1 Point(s)

Answer:

A) Lather's: including the informant's voice by transcribing conversations.

B) Geertz: transparency through thick description of cultural events.

C) Seeger: including informant's opinions in the final analysis.

D) all of the above.

2) Interpretative anthropologists use which of the following technique? For 1 Point(s)

Answer:

A) A dynamic look at culture.

B) A static look at culture.

C) Thick description.

D) Both a. and c.

3) Which of the following characteristics of anthropology have been challenged by scholars of representation such as James Clifford and Vine Deloria? For 1 Point(s)

Answer:

A) Implicit or explicit claims of authority

B) Implicit or explicit claims of authenticity

C) The reality of limited or restricted access

D) All of the above

E) None of the above

4) All of the following scholars may be considered deconstructionists except: For 1 Point(s)

Answer:

A) Derrida

B) Said

C) Levi-Strauss

D) Spivak

5) A deconstructionist is likely to say: For 1 Point(s)

Answer:

A) An anthropologist's writing is a complete and accurate representation.

B) An anthropologist's writing is an accurate representation, but not complete.

C) An anthropologist's writing is one perspective; there are also other valid perspectives.

D) An anthropologist's writing is an invalid perspective; there is non truth to it.

6) Who thinks of culture as a text? For 1 Point(s)

Answer:

A) Derrida

B) Geertz

C) Said

D) Levi-Strauss

7) Anthropology is constantly reinventing itself, especially in the form of different experiments with textual representation. For 1 Point(s)

Answer:

True

False

8) According to Edward Said, the idea of the "Orient" reflects: For 1 Point(s)

Answer:

A) The prejudices and biases of Western culture

B) The interests of the socially and politically weak

C) A Western construction of the Other

D) All of the above

E) a. and c. but not b.

9) If practicing deconstruction, you may: For 1 Point(s)

Answer:

A) Compare two or more written representations about a culture.

B) Read texts and consider the gaps in information.

C) Think about multiple meanings for the same word.

D) Think about the structures that create a web of meaning.

E) All of the above

10) When reading a written piece on culture, it is important to question what is not in the story as well as what is included. For 1 Point(s)

Answer:

True

False

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

2)

Discuss at least two of your classmates� postings.

Skills: Research Writing

See more: writing perspectives, writing conclusions, writing assignment price, writing an assignment, writing academic texts, what is voice in writing, what is style in writing, what is apa writing style, what is apa style writing, what is analysis in writing, western writing, western paper, type of story writing, topic for story writing, the meaning of academic writing, the answer of writing academic english, story writing paper, story subject, scholars on academic writing, practicing english writing, practicing, meaning of academic writing, levi strauss, language and style of academic writing, james construction

Project ID: #5162788

2 freelancers are bidding on average $40 for this job

DanielVGPhD

Hi, I can help you! I am a highly trained researcher and a published academic writer in Postmodern Philosophy and the social sciences: I am thus well versed with Strauss, Gertz, Derrida, Lacan, Deleuze, Lyotard, Spi More

$50 USD in 1 day
(0 Reviews)
0.0
lalpori

A proposal has not yet been provided

$25 USD in 3 days
(0 Reviews)
0.0
kristenmh

Hello! I apologize for over bidding but I believe it is appropriate for the quick turnover. I am able to get this to you within the 5 hours, as requested. I am a Masters student at USC studying education, prior to More

$30 USD in 1 day
(0 Reviews)
0.0