Closed

Artikelen over vakanties en reizen Spanje

Beste schrijvers,

Ik ben opzoek naar mensen die goed Nederlands kunnen schrijven voor een reiswebsite. U zult artikelen schrijven over Spanje en alles wat op de een of andere manier te maken heeft met vakanties naar Spanje. Ik geef telkens een lijst met artikelen en onderwerpen en eventueel een voorbeeld. De omvang van de artikelen is tussen de 600 en 2000 worden afhankelijk van het onderwerp. De meeste artikelen zitten rond de 800 woorden.

Hoewel internet als een bron kan dienen voor deze artikelen, ben ik opzoek naar orginele teksten en geen copy paste. Ik test dit ook met software.

Heb je inspiratie en lijkt het je leuk om te schrijven over reisgerelateerde onderwerpen, neem dan contact op. Ik betaal afhankelijk van de artikelomvang tussen de 3 en 5 dollar.

Skills: Article Rewriting, Article Writing, Blog

See more: dollar software, 5 dollar, worden, software te, schrijven, om software, nederlands, kan, ik, het, bron, als, teksten, goed nederlands schrijven, reizen, 2000 blog, kan software, neem, dollar articles, articles en, articles dollar, oscommerce import artikelen, wie kan userplane installeren, copywriter voor nederlandse artikelen, teksten van nederlands

About the Employer:
( 0 reviews ) Netherlands

Project ID: #4126370

3 freelancers are bidding on average $234 for this job

webdevit

php/mysql team

$350 USD in 3 days
(0 Reviews)
0.0
monirhossain820

I will done this work easily

$151 USD in 5 days
(0 Reviews)
0.0
lhidalgoluis

Lets get started I'm native spanish

$200 USD in 5 days
(0 Reviews)
0.0