Virtual Assistant with strong swedish language skills needed

Cancelled

The following text will be in swedish:

Stenskivor Sweden AB är ett svensk-estniskt bolag som växer snabbt. Vårt kontor finns i Stockholm.

Vi behöver en virtuell assistent som ska hjälpa oss att registrera förfrågningar från kunder, svara på enkla frågor via e-post, hjälper oss att fakturera och organiserar så småningom flera av våra administrativa uppgifter.

Du kommer att få en snabb utbildning via Skype eller/och på plats i vårt kontor i Stockholm. Vi garanterar betalning per månad.

Projektet kommer att vara minst till Juni-2013 med start från Februari. Efter det och beroende på hur det går för företaget kommer vi att erbjuda ett längre kontrakt på 1 år.

Vår förhoppning är att hitta en person som passar i vårt team. Bra svenska förutom estniska är absolut krav. Du behöver inte ha papper på utbildning men behärska språket i tal och skrift. Kan du engelska och ryska är detta ett plus. Du ska vara serviceinriktad, alert, positiv, gillar och är duktig på att administrera och har lätt att lära dig nya saker.

Vi väntar på ditt svar. Vänliga hälsningar från vårt team.

Skills: Data Entry, Excel, Order Processing, Swedish

See more: virtual assistant swedish, virtual assistant sweden, virtual assistant stockholm, virtual assistant svenska engelska, virtuell assistant, virtual assistant with skype, data entry svenska, virtual team , vara, utbildning, swedish, svenska, som, kan, hur, har, c har, bra, virtual assistant start, swedish sweden, skype skills, swedish language, skype language, virtual assistant skills needed, strong skills

Project ID: #4148000

3 freelancers are bidding on average €8/hour for this job

shnayan

Hej, jag är redo för att hjälpa dig!

€8 EUR / hour
(3 Reviews)
1.2
IvanGPetrovic

Jag är villig att lära mig allt ni behöver för en professionell viruell assistent. Mitt pris går alltid att diskutera likså min arbetstid. Jag är flerspåkig, (Svenska), Engelska, Serbiska, Tyska och går på More

€9 EUR / hour
(0 Reviews)
0.0
onlineupdatebd

I am experienced with my skills. Please see PMB.

€6 EUR / hour
(0 Reviews)
0.0