Joomla - Virtuemart changes

In Progress

Dorim sa implementam urmatoarele modficari:

1. Pentru 2 produse din catalog sa se faca plata doar cu Paypal. Optam pentru varianta hardcoded cu rugamintea de a livra si o mica procedura care sa ne indrume cum sa facem noi modificarile pentru un eventual nou produs.

In cazul in care in cos exista si produsele in speta de mai sus si alte produse atunci tot cosul se directioneaza catre PayPal.

2.

a. Am descoperit de curand ca optiunea de reset password nu functioneaza - iti transmite token-ul si desi in introduci nu il ia in seama

b. Ne dorim optiunea de login cu contul de facebook, twitter, etc - de stabilit exact care

c. Avem un script care la un interval de 20 zile de la plasarea comenzii trimite un mesaj pentru a cere feedback. Am dori sa modificam acest interval si sa modificam putin mesajul. Dorim si o mica procedura ca sa putem modifica noi pe viitor acest interval.

d. Am dori sa modificam mesajele de notificare (textul mesajelor) trimise de virtuemart la schimbarea statusului comenzii.

Skills: Joomla, Virtuemart

See more: la care, facem, doar, twitter reset, ToT, sa password, NOI, d desi, cos, am acest script, script facebook token, facebook token script, reset facebook password, dorim, script facebook facebook login password login, facebook login script password, produse, facebook twitter login script, login joomla script, script password twitter, virtuemart joomla paypal, joomla virtuemart catalog, script login joomla, joomla virtuemart exact, putin

About the Employer:
( 6 reviews ) Bucharest, Romania

Project ID: #5023348

Awarded to:

andreiy

Hired by the Employer

$250 USD in 10 days
(127 Reviews)
7.4