In Progress

Joomla/Virtuemart email notification change

Prezint mai jos noul nostru proiect pe care vrem sa-l facem impreuna. El se refera la notificarile pe care le primeste clientul incepand de la crearea de cont pana la finalizarea unei comenzi.

Asadar in arhiva atasata este cate un fisier html pentru fiecare notificare astfel:

[url removed, login to view] automata de confirmare la crearea unui cont vrem sa fie inlocuita cu cea din [url removed, login to view]

Pentru conturile clientilor din Japonia dorim sa se trimita notificarea [url removed, login to view]

[url removed, login to view] automata cand comanda se pune automat in confirmed (nu mai este in pending adica s-a aprobat plata).

Notificarea este 2_confirmare_orderEN.html. Pentru clientii din Japonia ea este [url removed, login to view]

[url removed, login to view] manuala de incepere a procesarii comenzii - acum ea este trimisa atunci cand manual trecem comanda in Processing.

Aici am dori sa introduci un status nou Processing (in procesare) si notificarea sa se trimita atunci cand trecem comanda in acest status - 3update_orderEN.html.

Pentru clientii jaonezi ea va fi [url removed, login to view]

[url removed, login to view] de shipped se va trimite atunci cand comanda se pune manual in shipped. Notificarea este 4shipped_orderEN.html. Pentru clientii din Japonia ea este [url removed, login to view]

La pasul 4 apare tracking number-ul - o informatie pe care trebuie sa o introducem noi manual. Aici te rog sa ne spui tu unde sau sub ce forma sa o completam. Am putea sa o introducem ca si comentariu suplimentar atunci cand trecem comanda in shipped si sa o iei de acolo?

Subiectul pentru fiecare email este trecut in fisierul [url removed, login to view]

Multumim,

Skills: Joomla, Virtuemart

See more: la care, facem, o email, proiect, noi, cea, automata, dorim, confirmed email, email virtuemart, email manual, joomla html email, tracking number joomla, virtuemart tracking number, change notification email opencart, html virtuemart, opencart change notification email, virtuemart notification email, joomla email tracking, virtuemart html email, virtuemart manual, virtuemart shipped email, virtuemart notification html, virtuemart change email, virtuemart change

About the Employer:
( 6 reviews ) Bucharest, Romania

Project ID: #5328094

Awarded to:

andreiy

Hired by the Employer

$200 USD in 12 days
(147 Reviews)
7.5