Closed

Potreban programer-i za pravljenje web i PC programa

This project received 10 bids from talented freelancers with an average bid price of €18 EUR / hour.

Get free quotes for a project like this
Project Budget
€12 - €18 EUR / hour
Total Bids
10
Project Description

Pozdrav,

Pišem na srpskom jeziku zato što mi trebaju ljudi iz naše zemlje (prednost Beograd, ali za dobrog radnika nema ograničenja).

Imamo projekat vezan za pravljenje softvera koji bi uglavnom bio online, ali sa desktop aplikacijom za krajnjeg korisnika takodje. Generalno, software bi trebao da pregleda zadate sajtove po zadatim parametrima, sakupljene informacije indexira u bazu i nakon toga po raznim filterima prikazuje potrebne informacije krajnjim korisnicima (live, history, charts, statistic, etc). Kod se piše od nule, a program je namenjen jednoj industriji na globalnom nivou. Projekat može biti veliki, možemo pričati i o kancelarijama..(mada ih ja nešto i ne volim, mi smo Freelanceri zar ne? :-) ). Za dizajn ne morate da brinete, jer ćemo tražiti posebnog čoveka za to, kada projekat krene.

Kako ja gledam na ovo..Treba mi programer koji zna svoj posao, a nema ga..ja mu pružam da stvori nešto od nule, zaradi, i ako sve bude OK, on sutra može postati glavni deo naše ekipe za taj program. A pošto je taj program zasad najveći u našim planovima (da, da..ima ih još) taj programer bi mogao da postane šef našeg razvojnog tima. To znači kancelariju, zdravstveno, itd. Ali, otom potom..Vratimo se na početak. Da li vi ovo možete? Da li se vidite u ovome? Vidite li neke potencijalne probleme za našu saradnju/program? Koje su vam cene? I sl.

Iz gore opisanog možete zaključiti da nisam iz programerske struke, tako da sve "zahteve" trebate uzeti sa rezervom. Tako ja vidim to, a da li je to ispravno, to ćete vi znati.

Slobodno me kontaktirajte u vezi ovoga na PM.

Svako dobro,

M.

Looking to make some money?

 • Set your budget and the timeframe
 • Outline your proposal
 • Get paid for your work

Hire Freelancers who also bid on this project

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online