Sales talent gezocht!

Closed

Description

Ben je vriendelijk, enthousiast, gemotiveerd en houd je ervan om met mensen te praten via de telefoon, dan is dit iets voor jou!!

Ik ben Mariette Schouten, Quarterlife Expert en auteur van het boek ‘Quarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt. Als Quarterlife Expert help ik young professionals bij het creëren van hun droomleven door middel van training en coaching.

We willen zoveel mogelijk mensen helpen met het creëren van hun droomleven. Des te meer mensen ik kan helpen, des te beter de wereld wordt. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven sales persoon die mij helpt mijn trainingsprogramma’s te verkopen.

We maken gebruik van een trainingsprogramma voor onze sales mensen. Wanneer je start te werken, betalen wij de toegang tot het sales trainingsprogramma.

Je bent verantwoordelijk dat de klanten zich op hun gemak voelen, je zorgt voor een klik en stelt de juiste vragen. Je beschikt over een goede telefoonstem, uitstekende luister kwaliteiten en de skill om de juiste vragen te stellen zodat je de behoefte van de klant kunt achterhalen.

Dit zijn de voorwaarden om de juiste kandidaten te vinden voor de training en coaching programma’s voor The Quarterlife Expert. Drive, ervaring en resultaten bereiken is vele malen belangrijker dan opleidingsniveau.

Je werkt op een flexibele urenbasis en ontvangt een telefoonnummer waarop je gebeld kan worden op variabele uren.

De ideale kandidaat is zelf gemotiveerd, resultaat gedreven en georganiseerd. Reageer alleen als je jezelf herkent in de bovenstaande omschrijving.

Skills: Sales

See more: coaching expert, mariette schouten gezocht, worden, vele, ToT, sales coaching, meer, kan, Ik, hun, Houd, het, ervan, wij, ALS, door door sales, talent young, zoek, drive sales, posting sales people, article car sales, concert ticket sales vbnet, freelance sales organizations, sales letter web page, looking vice president sales

Project ID: #4348779