Closed

Cautam parteneri: Private sale consultants !

Căutăm parteneri pentru promovarea unui program de marketing adresat proprietarilor care doresc să găsească un cumpărător sau chiriaș fără contribuția unui agent imobiliar.

Partenerii noștri activează în mod independent oferind servicii de Private Sale Consultant și beneficiază de comisioane de până la 60 % din valoarea pachetului de promovare ales de client.

Această oportunitate este disponibilă pentru un număr limitat de potențiali parteneri care se pot califica pentru exclusivitate teritorială.

Deși nu se solicită nici un fel angajament financiar desfășurarea activității presupune utilizarea unor mijloace tehnice proprii (calculator personal sau laptop, conexiune internet, aparat de fotografiat cu obiectiv superangular)

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta partenerii pe baza propriilor criterii de profesionalism si moralitate inclusiv prin (dar fără a ne limita la) solicitarea unor documente cum sunt recomandările, actele de studii sau certificatul de cazier judiciar.

[url removed, login to view] este un program de marketing adresat proprietarilor care doresc să promoveze o oferta de vânzare sau închiriere fără contribuția unui intermediar economisind astfel comisioane de mii de euro.

[url removed, login to view] este primul portal care pune la dispoziţia pieţei imobiliare servicii la standarde web2.0:

→ O platforma online prin care cererea și oferta se întâlnesc în timp real;

→ Un mediu de comunicare prin care toți utilizatorii pot negocia direct;

→ Un sistem complet pentru promovarea ofertelor imobiliare în regim FSBO;

Detalii:[url removed, login to view]

Skills: Marketing, Sales, Telemarketing

See more: cautam parteneri, private sale consultant, ut direct, telemarketing consultant, sales & marketing consultant, sales agent portal, online marketing consultants, online marketing consultant, online marketing agent, online consultants, la care, internet sales consultant, independent sales consultants, independent marketing agent, direct sales agent, direct marketing consultants, direct marketing consultant, c++ pe internet, consultant telemarketing, consultants marketing, consultant marketing sale, m&r sales, servicii de telemarketing, independent sales consultant, a complet c++

About the Employer:
( 0 reviews ) Romania

Project ID: #4374351