Find Jobs
Hire Freelancers

Greek Translation- Μέρικές ώρες ανά εβδομάδα

€50 EUR

In Progress
Posted almost 9 years ago

€50 EUR

Paid on delivery
Ψάχνω έναν Έλληνα με άριστη γνώση Αγγλικών για μακροχρόνια συνεργασία Part Time, να μεταφράζει κείμενα για μένα. Κάποια θα είναι άρθρα και κάποια άλλα θα είναι κομμάτια του μυθιστορήματος που γράφω αυτή την περίοδο. Δεν προσφέρω αμοιβή ανά πρότζεκτ, ΑΛΛΑ συγκεκριμένο ποσό ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (50ευρώ), αφού αυτό είναι το μπάτζετ μου και μακάρι με τον καιρό να μπορέσω να το αυξήσω. Στην πρόταση σας: 1. Σας παρακαλώ να κάνετε σαφές το πόσες ώρες ανά εβδομάδα είστε διατεθειμένος/η να δουλέψετε (με δεδομένο το μπάτζετ των 50 ευρώ εβδομαδιαίως) Πιθανότατα θα χρειάζομαι τις υπηρεσίες σας 2-4 εβδομάδες το μήνα. 2. Ζητήστε μου να σας αποστείλω ένα κείμενο 200 λέξεων το οποίο θα μεταφράσετε σαν δείγμα. Αυτό είναι απαραίτητο, καθώς ψάχνω ΑΡΙΣΤΟ γνώστη Αγγλικών, οπότε, οτιδήποτε λιγότερο δε μπορώ να το δεκτώ.
Project ID: 8085104

About the project

9 proposals
Remote project
Active 9 yrs ago

Looking to make some money?

Benefits of bidding on Freelancer

Set your budget and timeframe
Get paid for your work
Outline your proposal
It's free to sign up and bid on jobs
Awarded to:
User Avatar
Kalispera! Zitw sygnwmi gia ta greeklish, den ehei epilogi o ypologistis. Eimai Ellinida kai menw sto Londino, dimosiografos kai social media coordinator. Ehw proficiency sta agglika kai adeia didaskalias tis glwssas. Tha mporousa na afierwnw 10-18 wres kathe evdomada gia ti metafrasi, exartatai panta kai apo ton ogko twn keimenwn, wstoso tha kanw to kalutero dunato. An thelete me hara na metafrasw ena keimeno gia deigma gia esas. Perimenw na mathw nea sas. Euharistw, Katerina
€50 EUR in 3 days
0.0 (0 reviews)
0.0
0.0
9 freelancers are bidding on average €52 EUR for this job
User Avatar
Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Σαββίνα Δρουγούτη και εργάζομαι ως επαγγελματίας μεταφράστρια τα τελευταία 4 χρόνια. Έχω μεγάλη εμπειρία στη μετάφραση, αλλά και τη συγγραφή, άρθρων, κειμένων για ιστοσελίδες και ιστολόγια, προωθητικού υλικού, διαφημίσεων και λογισμικού. Έχω άριστη γνώση Αγγλικών και μπορώ να σας προσφέρω ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια. 1. Επειδή ο χρόνος που δαπανώ για κάθε μετάφραση είναι διαφορετικός, δεν μπορώ να σας πω ακριβώς πόσες ώρες μπορώ να εργαστώ για 50 ευρώ. Ωστόσο, μπορώ να σας πω, ότι για το ποσό αυτό, μπορώ να μεταφράσω έως και 2000 λέξεις. 2. Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και για να μου αποστείλετε το δείγμα προς μετάφραση. Ανυπομονώ να λάβω νέα σας! Με εκτίμηση, Σαββίνα
€50 EUR in 7 days
5.0 (43 reviews)
5.1
5.1
User Avatar
Έχω μεγάλη εμπειρία στη μετάφραση κειμένων από αγγλικά στα ελληνικά ... Για τα 50 ευρώ που προσφέρετε την εβδομάδα πιστεύω πως οι ώρες εργασίας δε πρέπει να ξεπερνούν περίπου τις 20 την εβδομάδα... Παρακαλώ στείλτε μου το κείμενο που θέλετε να σας μεταφράσω
€55 EUR in 3 days
4.9 (4 reviews)
2.5
2.5
User Avatar
Χαίρεται! 1) Πληρώ τις προϋποθέσεις και θα ήθελα να εργαστώ για εσάς. Είμαι διατεθειμένος να δουλεύω 3-4 ώρες την ημέρα για το ποσό που αναφέρατε. Οι 2-4 εβδομάδες το μήνα είναι ευπρόσδεκτες. 2) Θα χαρώ να μεταφράσω το δείγμα των 200 λέξεων προκειμένου να βεβαιωθείτε για το επίπεδο των Αγγλικών μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
€50 EUR in 1 day
5.0 (1 review)
0.8
0.8
User Avatar
Δεν έχει γίνει καμιά πρόταση ακόμα
€55 EUR in 3 days
0.0 (0 reviews)
0.0
0.0
User Avatar
Γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα καθώς σπούδασα στις Σκωτία και Αγγλία. Μπορώ να δουλεύω τις μεταφράσεις πάνω στα κείμενα σας γύρω στις 25 ώρες την εβδομάδα. Παρακαλώ να μου αποστείλετε το κείμενο με τις 200 λέξεις για να σας το μεταφράσω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
€50 EUR in 3 days
0.0 (0 reviews)
0.0
0.0
User Avatar
I have an excellent knowledge of the english language and i have a proficiency degree. I also possess native fluency in reading, writing and speaking the greek language.I am a hard worker and really responsible.I am looking forward to your reply.
€55 EUR in 3 days
0.0 (0 reviews)
0.0
0.0
User Avatar
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για την αγγελία σας. Θα ήθελα κατ αρχήν να μας αποστείλετε το κείμενο προς μετάφραση ώστε να σας το επιστρέψουμε μεταφρασμένο.Με δεδομένα τα 49 €της προσφοράς μας οι ωρες απασχόλησης ανά εβδομάδα θα είναι 12-14 αλλά αυτό εξαρτάται και από το μέγεθος του προς μετάφραση κειμενου.Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν χρειαστούν έξτρα ώρες για την μετάφραση αυτές δεν θα χρεώνουν επιπλέον.
€54 EUR in 7 days
0.0 (0 reviews)
0.0
0.0
User Avatar
Με 50 ευρω την εβδομάδα μπορώ να κανω μετάφραση περιπου 1 ώρα την ημέρα. εξαρταται και το κειμενο προφανώς, αλλά εφόσον ειναι και περισσοτερος χρονος δε θα σας τον χρεωσω περισσοτερο. εχω αριστη γνωση αγγλικών με Proficiency απο το Michigan απο 15 ετώ. και επιπλεον 4 εξαμηνα αγγλικης ορολογιας στο πανεπιστήμιο. Επίσης γραφω επαγγελματικά και μεταφραζω τα τελευταια 5 χρόνια. Ευχαριστω πολυ.
€55 EUR in 1 day
0.0 (0 reviews)
0.0
0.0
User Avatar
Γεια χαρά! Έχω proficiency στην αγγλική γλώσσα (Michigan) και παράλληλα έχω δουλέψει για ενα χρόνο στο εξωτερικό (στον τουριστικό τομέα) οπότε η εξοικείωση μου με τη γλώσσα ειναι υψηλή. Παράλληλα χρησιμοποιώ καθημερινά κείμενα απο την αγγλική γλώσσα για ακαδημαϊκούς σκοπούς. Οι γνώσεις μου στη γραμματική στο λεξιλόγιο είναι ευρύτατες. Επίσης η μετάφραση τράβηξε το ενδιαφέρον μου τελευταία και έχω μελετήσει μια σειρά απο τεχνικές ελεύθερης και ακριβούς μετάφρασης. Τέλος αφου βλέπω πως το κείμενο θα είναι λογοτεχνικής φύσεως, να σας πω πως έχω μεγάλη εξοικείωση με τη λογοτεχνία λόγω προσωπικού ενδιαφέροντος, οπότε μπορείτε να με εμπιστευτείτε πως θα κατανοήσω και θα μεταφέρω τα νοήματα με έγκυρο τρόπο. Ωρες εργασίας τη βδομάδα: 15 για 50 ευρώ Στείλτε μου το κείμενο στο mail Χαιρετισμούς. Μιχάλης
€55 EUR in 3 days
0.0 (0 reviews)
0.0
0.0

About the client

Flag of GREECE
Athens, Greece
4.9
22
Payment method verified
Member since Jan 23, 2012

Client Verification

Thanks! We’ve emailed you a link to claim your free credit.
Something went wrong while sending your email. Please try again.
Registered Users Total Jobs Posted
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Loading preview
Permission granted for Geolocation.
Your login session has expired and you have been logged out. Please log in again.