Closed

Fanatieke Parttime Online Marketing Assistent Gezocht

Samenvatting:

=============

Ons klein team van twee is op zoek naar versterking in de vorm van een parttime online marketing assistent die uitmuntend goed is met (SEO) teksten schrijven.

Waarom dit een top bijbaan voor jou is:

=======================================

Dit is een topbaan omdat onze klanten top zijn. Onze klanten waarderen kwaliteit en motivatie. We behandelen ze als goud en they love us :)

Onze werkomgeving is de bom: je bent volledig vrij in het indelen van je werk en werktijden. Je werkt waar en wanneer je wilt zolang je de dealines haalt en kwaliteit levert. We doen niet aan micro-management en je krijgt wekelijks betaald.

Dit is tevens een project waarin je je online marketing skills kunt ontwikkelen omdat je samenwerkt met geroutineerde seniors die al meer dan 15 jaar in het vak zitten. Geen vraag is te gek. Ook zul je voor het schrijven van artikelen zelf leerzaam research doen binnen het vakgebied van online marketing.

Deze bijbaan is ook zeer goed voor je CV. Je laat zien dat je ondernemend bent en zelfstandig kwalitatief werk kunt leveren.

Wat we zoeken:

==============

We zoeken een persoon met uitmuntende Nederlandse en Engelse schrijftalenten en talenkennis. Je spot een taalfout van een kilometer afstand. Je bent niet bang je te verdiepen in verschillende onderwerpen en je hebt een passie voor online marketing en het schrijven van blogposts.

De baan is parttime (4u per week, met mogelijkheid tot opschalen), en de vergoeding is 10eur netto per uur.

Kennis van Wordpress en basic HTML is een pre.

Ik zal je voorzien van conrete instructies via screencasts en Google docs, en je bijstaan bij evt vragen. Vanaf daar pak je het zelf pro-actief op en pakken we indoen nodig samen de uitdagingen op waar je tegenaan loopt.

Ik zie uit naar je reactie,

grz

Nils

Skills: Internet Marketing

See more: team management online, op zoek naar parttime baan online, google cv, online parttime, marketing online ordering food website, multi level marketing online application, marketing online bids, marketing online partnership, marketing online tution, script marketing online, marketing online pharmacy, marketing online dating business

About the Employer:
( 0 reviews ) amsterdam, Netherlands

Project ID: #8108714

2 freelancers are bidding on average €9/hour for this job

hemanthdrupad1

A proposal has not yet been provided

€6 EUR / hour
(0 Reviews)
0.0
NorbertSchild

Beste Nils, Dit parttime online marketing project verscheen bij mijn suggesties en eigenlijk vind ik het best tof klinken dus ik denk doe een bod. Om even iets over mijzelf te schrijven wat wellicht interessant is v More

€11 EUR / hour
(0 Reviews)
0.0