Closed

Filmfotograf (som også kan ta bilder) søkes til mote- og reklameoppdrag

Jeg jobber som selvstendig markedsførings-konsulent for flere store merkevarer i Oslo.

Fremover vil jeg satse mer på å lage innhold i form av video/foto til disse aktørene - samt lansere en ny plattform om mote og mat.

Jeg søker derfor en filmfotograf (gjerne student) som er fleksibel og ønsker en ekstra jobb ved siden av studier eller lignende. Du må kunne:

Lage filmer (foto og klipp) som er like profesjonelt, og med et premium uttrykk, som dette:

[login to view URL]

[login to view URL]

Du må også korte og mer kommersielt innhold som dette:

[login to view URL]

Det er en fordel om du er mote- og matinteressert, men ikke et krav.

Arbeidsmengden vil varierer, men du må ha mulighet til å jobbe 3-6 litt lengre dager i Oslo hver måned, og være noe fleksibel på tid.

Det vil betales mer for de oppdragene jeg har for store kunder, og mindre for oppdrag ift. mote- og matplattform. Sistnevnte er et interesseprosjekt.

Skills: Photography, Filmmaking, Photo Editing, Video Editing, After Effects

See more: program til smart, desing til magento, dat fil til csv fil, excel som database, docx til doc, time til xmas graphic, bak til sql, gadgets til vista, convert wps til doc, accessories til webdesign, free pdf til word, sms program til symbian, logo fra pdf til jpeg, converter gif til jpg, bord til injection mould, youtube til mp3, program til webcam, animation bilder, animation til works, hvordan kan man blive freelancer som grafisk designer

About the Employer:
( 0 reviews ) Norway

Project ID: #27530299

2 freelancers are bidding on average $800 for this job

creativefly6

Hei der, Jeg har lest stillingsbeskrivelsen din og forstått hva du vil. Jeg er interessert i å jobbe med deg. Jeg er studenter og Jeg er en kreativ designer og videoredigerer. Jeg har mer erfaring .. Jeg er ekspert på More

$1000 USD in 7 days
(1 Review)
0.9
lipyafroza07

I am a professional photography. After effects. photo editing. logo designing . poster designing .copy writer. copy typing. and more.

$600 USD in 3 days
(0 Reviews)
0.0