Asistenta social media marketing pentru magazin cu costume de baie si lenjerie intima de dama

Closed Posted 6 years ago Paid on delivery
Closed Paid on delivery

Firma Dolce Monti angajeaza o persoana care sa se ocupe de promovare pe Facebook pentru costume de baie si lenjerie intima de dama.

Jobul consta in urmatoarele:

1. Postarea de 2-3 ori pe zi de poze si produse de pe site-ul firmei Dolce Monti. Postarile pot fi programate in ziua anterioara sau cu 2 zile inainte sa apara la anumite ore.

Trebuie urmariti indicatorii de user engagement pentru a posta astfel incat sa obtinem cat mai multe interactiuni cu utilizatorii.

2. Organizarea unui concurs saptamanal de tipul like/share/win (dam gratuit un premiu unei persoane alese prin tragere la sorti dintre cei care au dat like si share la post si la pagina). Include postarea pe pagina despre concurs si promovarea acesteia pe facebook, organizarea tragerii la sorti online, cat si postarea castigatorului in urma tragerii la sorti.

Licitati suma dorita pentru a indeplini aceste sarcini timp de o luna.

Advertising Facebook Marketing Internet Marketing Marketing Social Media Marketing

Project ID: #14449841

About the project

7 proposals Remote project Active 6 years ago

7 freelancers are bidding on average €111 for this job

Maga1988428

Hello

€111 EUR in 3 days
(0 Reviews)
0.0
yusufchowdhory

Hi I am a real person and have read your project proposal. For the past two years, I have had experience working on social bookmarking, social media marketing, social networking, Search Engine Optimization (SEO). I More

€155 EUR in 13 days
(0 Reviews)
0.0
alinatamas

A proposal has not yet been provided

€120 EUR in 30 days
(0 Reviews)
0.0
OanaV9

Atenție la detalii, consecvență, ușurința de a lucra în mediul online și în platformele de socializare media. Experiență în lucrul cu platforme precum Facebook și Tumblr. Relevant Skills and Experience Conceperea d More

€155 EUR in 30 days
(0 Reviews)
0.0